BejelentésÉbredések, jelenések
La Salette majdnem a vég, San Sebastian de Garabandal a kezdet ahonnan nincsen már visszafordulás

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


 

1983. – Marpingen /Németország/

 

1983. július 16-án a Szűzanya megjelenik egy helybéli gazdának, a kegykápolnában imádkozás közben. Mária üzenetet diktál neki, melyet később a pápának is átadnak:

„Több mint száz év telt el kinyilatkoztatásaim óta. Sem kegyképemet, sem üzenetemet nem értet­ték meg. Kiforgatták szavaimat, és nevetségessé tet­ték /azt mondták/: vétkezzetek és ne imádkozzatok. Elmondtam nektek, hogyan éljetek igaz keresztény életet és, hogy mi vezet bűnbe. Megmutattam nektek a pok­lot, ahova a bűnösök jutnak az örök kárhozatra. Megmutattam nektek a legnagyobb csodát mind közül, a napcsodát. Sokan tanúi voltak ennek. A bű­nök és gyarlóságok azonban kikényszerítették Is­ten haragját és a II. Világháborút. Ezeket a sanyarú­ságokat is elfelejtettétek. Gúnyt űztök üzeneteim­ből és mindazokból, akik imádkoznak és hisznek a szent vízben…

A “világ fejedelme” vakká tett titeket Isten pa­rancsaira és kinyilatkoztatásaira. Életetek nem ke­resztényi élet már, hanem az új pogányság élete…

Sok csapás és háború jön majd el váratlanul. Sírva állok Németország kapui előtt, mint ahogy Krisztus siratta Jeruzsálemet. Hányszor figyelmeztettelek benneteket kinyilatkoztatásaim által!

A Szentatya nyilvánítsa ki negyven nappal a Kármel-hegyi Boldogasszony ünnepe után az utolsó Mária-dogmát: Mária – Mediatrix, Corredemptrix és Mater Ecclesiae.

Marpingenben immár másodszor jelent meg a Szűz, de érdemi változások még mindig nem történtek.

Irodalom: Jörg Müller: Máriáról beszélni veszélyes. Masszi kiadó. Bp. 2001.Között a tények, amit kellet volna szolgál mint a Kibeho a Jelenések hitelességét támogatása, kétségtelenül egyike a leg--bb fontos az a tartalom, a “párbeszédek” a a látnokok, a minőség, az üzenet.

A Jelenések Kibeho voltak minden bizonnyal számos, és az idő nagyon hosszú ideje; de az üzenetet a Kibeho tényállási elemek kaptak, a Jelenések első két év alatt, azaz az év végéig 1983. Ezt az időpontot követően, Nincs semmi több eredeti, de inkább megismétli haszontalan, vagy megkísérli az Összegzés. A szűz tájékoztatja a nézők különböző üzeneteket, de nem ellentétes; Mi megkülönböztetni ott könnyen sok közös pontot. Mi kell itt szorítkozunk, hogy egy rövid áttekintés. A nagykereskedelmi, anélkül, hogy átvezeti a szavakat az egyes a látnokok, a Kibeho üzenet csökkenteni lehetne az alábbi témakörökre:

1° A bűnbánat és a konverziós kőr sürgős fellebbezés: ” !Térjetek meg, Térjetek meg, Térjetek meg! “. ” Mikor ők még az “.

2° A diagnózis, a világ erkölcsi szerinti: ” a világ a nagyon rossz ” (Civil szervezetek isi imeze nabi cyane ). “A világ fut a veszteség, Fennáll annak a veszélye, az esés a szakadék a” ( Civil szervezetek isi igiye kugwa mu rwobo ), azaz ” meríteni számtalan és könyörtelen szerencsétlenség “. A világ a lázadás Isten ellen, (Übü isi yarigometse), “túl sok bűn elkötelezettek. Nincs szeretet és béke “. ” Ha nem tartanak bűnbánatot, és szívükben nem válnak, ők minden-ban egy szikla alá “.

3° A Szűz Mária mély szomorúság: a látnokok azt mondják, már erősen meglepett, látta sírni a 15 Augusztus 1982. Az anya a szót azért, mert nagyon boldogtalan hitetlenség és a maradjon, a férfiak. Ez panaszkodik körülbelül a rossz viselkedés, a vámhatóság feloszlatásával jellemzi, széthúzás, a gonosz elégedettségre, FOLYAMATOS engedetlenség Isten parancsolatainak. Ezen a ponton, lásd a három látnokok.

“Hit és hitetlenség jön, kivéve, ha azt”. (Civil szervezetek ukwemera nem ubuhakanyi bizaza mu mayeri). Ezek a rejtélyes szavai egynél többször hogy Anna a Jelenések elején szűz, Egyéni ismételt férfiak.

5° Az Üdvözítő szenvedés: Ez a témakör egyike a leg--bb fontos történetében a Jelenések Kibeho. Különösen Nathalie Mukamazimpaka. A keresztény, a szenvedés, másrészt elkerülhetetlen, az élet itt lent, -A ' erőltetett utat, hogy elérje a mennyei dicsőség. A szűz azt mondta nekik a látnokok, különösen a Nathalie a 15 május 1982: ” Senki sem jön, a mennybe, szenvedés nélkül “. Még több: ” Mária fia elkülönül a szenvedés “. De a szenvedés is azt jelenti, hogy vezekel bűneiért a világ, és részt vesznek a szenvedések Jézus és Mária, a megváltás a világ. A nézők felkérték, hogy élni ezt az üzenetet, különös módon, hogy elfogadja a hit és az öröm, szenvedés, bánt meg (“kwibabaza”) és lemondani az örömök (kwigomwa) az átalakítás a világ. Kibeho egy emlékeztető, hely a kereszt a keresztény élet és az egyház.

6Imádkozzatok nélkül megállítás és nélkül képmutatás °: nem imádkozzanak a férfiak; és még azok körében, akik imádkozni, Sokan imádkoznak nem megfelelően. A Szűz Mária kérte, hogy a pszichiáterek imádkozni érte sokat a világ, másokat, hogy imádkozzanak, és imádkozzatok azokért, akik nem imádkoznak. A Szűzanya kéri tőlünk, hogy fel kell imádkozni több lelkesedéssel, nélkül képmutatás, és.

7° Odaadás Mária, különösen egy rendszeresen és őszinte szavalat a rózsafüzér által meghatározott.

8° A bánat, a Szűz Mária-rózsafüzér: a Marie Claire Mukangango látnok azt állította, hogy megkapta ezeket a megnyilvánulásokat. A rózsafüzér, mint a szűz. Egy másik alkalommal ismert, Elesett a feledés. Kibeho a Szűzanya azt akarja, hogy vissza a tiszteletére, és az egyházban elterjedt. De bánat rózsafüzér nem kiszorítva helyéről azt a Szent Rózsafüzér.

9° A szűz akar az, hogy létrejöjjön egy kápolna Kibeho megjelenése emlékére. Ez a probléma megy vissza a megjelenése a 16 január 1982 Anna, és az év folyamán többször meg kell ismételni, különösen az új magyarázatok Nathalie ház.

10° Imádkozni fáradhatatlanul az egyház, nagy gyötrelmei, amelyek itt várnak az elkövetkező időkben. tetszik, Azt mondta, ez a szűz, hogy Anna, a 15 Augusztus 1983 majd a 28 November 1983.

A Kibeho a Jelenések, Ezek gyakran nem tartalmaztak rítusok és szimbólumok. tetszik, az áldás, a víz és, Ezzel a víz, az áldás, a tömeg és a tárgyak a jámborság által zarándokok. A szertartások az áldás általában kísért szó, amelynek tartalma megegyezik, a imádság, a közbenjárás. Között más szimbólumok, Meg lehetne említeni ” a mező, a virágok ‘ ” vagy “fák” a látnokok voltak öntözés a szűz kérésére. Ezek “virágok” o “fák” különböző fajtájú és minőségű úgy simbolizarían a férfit a recepció, a Szűzanya üzenete: Hány több konverziót, több bővül a ” területén virágok ” és diverzifikálja a színek.

Szerint a látnokok, az üzenet Kibeho Mária ” nem irányul az egyén, és ez nem egy pillanatra; de ez vonatkozik minden, az egész világ “.

Ha elemezzük a látnokok által tett nyilatkozatok, egyértelműen kiemeli, hogy nekik Szűz Mária nem jött, hogy Kibeho, hogy új tanítások, de ne feledjük, a kívánt egyértelműség, Mi is felejtettem; hogy felébredjen minket, rázzuk össze a lelkiismeretünk, figyelmeztetnek bennünket, hívja vissza nekünk a mi feladatok Isten fiai, vezet bennünket, hogy a helyes úton, ösztönöz minket, hogy módosítsa az életünket. Összegezve, Különösen azért jött, hogy dolgozik a mi szellemi hasznosítás, annak érdekében, hogy a megváltás. Mária anyánk nem veszítheti el a gyermekek. És mi baja sokkal, A vakság és a szív edzés.

A Jelenések a templomban állapota

Neves teológusok véleményére, a Jelenések és a magán-kinyilatkoztatások nem több, mint néhány kivétel köszönet; az egyház életében betöltött szerepük mindig korlátozott. A templom a tudatos, a hatás, a pozitív kinyilatkoztatás, hogy Isten akarta, hogy közlik a megváltás férfi kötött az utolsó apostol halálával, San Juan Evangelista és a szerző a Jelenések könyve. Minden, ami szükséges a mi üdvösségünkért már megtalálható a Szentírás és az élő hagyomány, az egyház. Annak ellenére, hogy a legtöbb felbecsülhető látomások nekünk buzgalom új oka, nem adna minden, új elemek a keresztény élet és az isteni tudomány. Szigorúan véve, Vannak nem új kinyilatkoztatások várni, Ez nem jelent semmilyen módon, Dios továbbra is, nem beavatkozó személyesen, a világ története.

Valamint a Saint Pablo Apóstol azt mondja, hogy az ajándékok természetüknél fogva célja a közjó, a templom, Nincs a megjelenési eltekint a a referencia és az engedelmesség, hogy a lelkész az egyház látnokok. A hatás, ” Azokat, akik az egyház vette az ítéletet a hitelességét ezen ajándékok, és jó hasznát díjmentesen.

Ők különösen ruházott, nem oltani a szellem, de mindent, hogy mi a jó ” (Jakab Katalin. 5, 19-22; Vatikán az, L.G. N.12).

Egy elismert megjelenése, hogy erősíti a egy élet, a hit és ima a hívők között minden bizonnyal egy erős segít a pásztorok a lelkek; de az üzenet kapcsolódik ez a jelenség nem új kinyilatkoztatást, Még egy emlékeztető a rendes tanítás az egyház a következő témakörben talál: katekizmus a katolikus, nem. 67).

A történelem az egyház gyakran elismert Jelenések voltak meghívni az emberek válnak vészjelzést. Ezek feladata az volt, rázzuk a nyugvó lelkiismeretüket, hogy azokat az éberséget, Várakozás a parousia Krisztus. Ők voltak a sürgős emlékeztetők igazodik a lelki helyzet, egy EKT (lásd a Mons. MARTON. Gahamanyi, Az események Kibeho a lelkipásztori levél, Butare a 30 Július 1983, p. 8-9).

Egyébként, Mi kell nem túlzok, annak fontosságát, hogy egy hivatalos elismerése a Jelenések. mindazonáltal, Ez a felismerés nem csalhatatlan minden. Ez csak egy javaslat a hitet a hívők, mert vannak jó okok-hoz hisz ez; de az egyház hatalma nem kötelezi a bárki hiszem, Mivel ezen a területen a hatóság által hozott határozatokról, nincs egy dogma a hit. Senki sem fog köp a jogot, hogy a többiek a saját ítéleteket vagy kiszorítani a Tanítóhivatal, az egyház, vagy, még több, tiszteletlenség, azoknak, akik úgy vélik, hogy a. Milyen nyelvű megjelenések, Keresztények alkalmazzák ” megtartani egységét a lélek révén a hurok a béke ” (EF 4, 3).

Tartózkodjanak elhinni, mindazt, amit az általános pletyka keresetek esetén a csodák, nem hiszem, hogy bárki, hogy ő azt állítja, hogy látnok, a fuvarozó egy üzenet, hogy jön az égből feltétlenül ihlette Isten. Jézus arra figyelmeztet bennünket: ” a gyümölcsök felismeri őket ” (MT 7, 20).

Ennek következtében, hogy senki sem része ennek a népnek, akiről az apostol santo Pablo azt mondja, hogy ” nincs több viseli az egészséges tanítás, de hogy, kiszolgáltatva a saját szenvedélye és a vágy, hogy hallani híreket, összeg a tanárok körül, és kerüljék a fülét az igazság, hogy mesék ” (Tim II. 4, 3-4).

Jóslatok a jövő

A Szentírás, a világi bölcsesség forrásaként, Mi is figyelmeztetve vagyunk: "Gondolod, hogy ezek a galileaiak voltak bűnösök, mint a többi a galileaiak, mert az általuk elszenvedett ezeket a dolgokat? Nem, Én biztosíthatom Önöket; és ha nem lettél, minden elpusztul, ugyanúgy. Vagy az a tizennyolc alapjául a Siloam torony összeomlott, megöli őket. Gondolod, hogy több követtek, mint a férfiak, hogy Jeruzsálemben laktak? Nem, Én biztosíthatom Önöket; és ha nem lettél, minden elpusztul, azonos módon." S. Lucas 13,1-5

Ezek talán a ruandai több bűnösök, mint mi? Nem az igaz!! A Stma. Szűz Mária és a mi Urunk utolsó alkalommal Kibeho jelentették be, (nem-hoz lenni megzavarodott-val a “a világ vége”), mint más helyeken megjelenését, az egyház által jóváhagyott. És, aki hallgat?

Néhány, nagyon kevesen azok, akik hallgatni, inkább nem. Kíváncsian Kibeho üzenetek már könyvkiadó néhány évvel korábban a népirtás; Ő is keringtek a ruandai társadalom Marian környezetben, Ezek az üzenetek a film. de…, aki hallgat? Után, az Egyesült Nemzetek rohant, hogy szeretnének segíteni, és hogy kár. de…, az ENSZ, elismerve, hogy van képzeljük a? “Ruandai népirtás” Ez volt már bejelentette, a Boldogságos Szűz Mária?

Mindent bejelentette, de nagyon kevesen azok, akik szeretnék hallani!

Eredetileg a: Maria habla desde el Corazon de Afrikában (Ruanda-Spanyolország)
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!